Vi står klar til at hjælpe

Byg Garanti

Byg Garanti

De fleste kunder ønsker en byggevirksomhed med garanti. Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbruger og giver dermed dem en ekstra tryghed. Ordningen dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde. Byg Garantiordningen dækker det beløb, som forbrugeren har fået tilkendt i Byggeriets Ankenævn, dog maksimalt 100.000,- inkl. moms. pr. byggesag. Ordningen er gældende i 5 år fra aflevering af arbejdet.

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere.
Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.

Jürgensen Tømrer- og Snedkerforretning er medlem af Byg Granti-ordningen
Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG’s Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Gælder ved alt arbejde
Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem – også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.